Aanmelden

Het kiezen van een basisschool doe je niet zomaar.....
U vertrouwt de zorg en ontwikkeling van uw kind voor vele jaren toe aan de groepsleerkrachten om een goede basis te leggen. Alvast een kijkje nemen op school en even “voelen” kan helpen bij deze belangrijke keuze. 

Basisschool Herman Jozef nodigt u daarom van harte uit voor een rondleiding en uitleg. Zelfs als uw kind nog maar een dreumes is. U bent welkom om onze sfeer te proeven en te bekijken hoe ons onderwijs eruit ziet. Wij vinden het fijn om een aanmelding zo vroeg mogelijk te ontvangen. Liefst als uw kind 2 of net 3 jaar is. Daarmee kunnen we onze groepen zo goed mogelijk en toekomstgericht formeren.

Voor kinderen die in Middelrode (gaan) wonen en waar onze school de dichtstbijzijnde is, streven we naar "thuisnabij onderwijs". Voor leerlingen die willen instromen, vanuit een andere basisschool of woonplaats, geldt de regel dat ze welkom zijn als er plaats is in de desbetreffende groep. Daarbij wordt gekeken naar het aantal leerlingen en ook de ondersteuningsbehoefte van de kinderen in de groep.

Voor een afspraak kunt u contact opnemen met Maroesja Schraven.
Aanmelden kan via de het formulier onder de knop "Aanmelden"

Voor meer informatie over toelating, zie het beleid van onze stichting hieronder.
Toelatingsbeleid